Der er mange gode grunde til at have mange lamper og meget lys i boligen. Lys er lig med hygge, og i et land som Danmark, hvor det er rigtig mørkt i vintermånederne, er meget lys i hjemmet en nødvendighed både af praktiske og af mentale årsager.

Lys er på mange måder med til at skabe et hjem, og derfor er det ikke nok bare at have en stor, hvid pære hængende midt i rummet. Der skal forskellige typer af belysning til forskellige steder i rummet og i hjemmet, så du har det bedste lys til eksempelvis at læse under i din hyggekrog, og så du har noget klart og skarpt lys til at arbejde under i køkkenet.

Mange lamper giver dyr elregning. Eller hvad?

Mange lamper og pærer er også lig med udgifter på elregningen, og det er derfor en rigtig god idé at købe LED-pærer, næste gang du skal skifte en pære i en af dine lamper. En LED pære bruger nemlig fem gange mindre strøm end eksempelvis en glødepære eller en halogenpære, mens en god LED-pære også holder i fem gange så lang tid som andre pæretyper.

En LED-pære har med andre ord et rigtig lavt energiforbrug, hvilket virkelige kan mærkes på elregningen, hvis du skifter alle boligens pærer ud med LED. Du finder alt inden for LED lys og andre former for belysning hos Lyskildedirekte, der giver dig et stort udvalg inden for de forskellige lysformer.

Andre fordele ved LED

Du kan få LED-pærer, som kan justeres i lysstyrke, og du kan få LED-pærer, som kommer i mange forskellige farver. Der er med andre ord næsten ikke nogen, som er umuligt med LED-lys, og du får derfor mulighed for at indrette dit hjem med det helt perfekte lys, hvis du vælger de rette LED-pærer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *