Din have er det vigtigste spot til sommeren. Det er der du sidder med en drink i hånden og ser solnedgangen om aftenen og der hvor du måske spiser morgenmad i varmen. Som vejret begynder at varme op, skal du ikke bare trække grillen ud, støve liggestolen af og give græsset en enkel klipning. Der skal mere til end det!

Værd at tage sig tid til at blive færdig

Det er uden tvivl det værd at tage sig tid til at blive færdig, så du kan give dit udendørs rum den bedste chance for at se fantastisk ud til sæsonen. Sørg for, at din have ser smuk ud på den tid af året, da det bliver en udvidelse af det indendørs boligareal. Ved at gøre det til et projekt kan du vedligeholde en smuk have. Du kan starte med at se hvad der virker – gå en tur i kvarter og se de kombinationer, som andre har brugt til at gøre deres haver taktfulde. Når du ved hvad der virker, kommer dine indkøbsture til at gå hurtigere, da du allerede ved hvad du skal bruge.

Det rigtige udstyr

Det rigtige udstyr er vigtigt at have før du begiver dig ud på denne mission. En græsslåmaskine er ikke alt du har brug for. En primær opgave som kan virke uendelig, er at holde blade i skak. Hvis du har planter i haven, skal man kontrollere dem. For at gøre dette nemmere for dig selv er det en god ide, at købe en løvblæser, da dette er mere effektive og mere skånsomt for græsset end at bruge en rive. Du kan finde en håndholdt løvblæser online. Et par solide handsker er også et godt køb, da det relevant til de små detaljer, som kan forvandle din have. Du kan også anskaffe dig selv en græsarmering, som kan fungere som en forbindelse mellem din have og din indkørsel, så det nemt komplimenterer hinanden. Husk også en god haveslange eller sprinklere, da græsset kun bliver grønnere på din side, hvis det bliver vandet regulært, specielt i den varme sommersol.

Din have – din mening

Din have er din, og det er selvfølgelig vigtigt, at det også bliver reflekteret. Vælg planter, som du kan lide og gør at organisationen af haven også følger hvad du mener ser bedst ud. Når du kan lide din have, kommer du også til at nyde at bruge tid der, og det gør andre faktisk også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *