ANNONCE

I mange år har dit primære fokus måske været at gøre huset helt klar og færdigrenoveret, så du er fuldstændig tilfreds med det nu. Du kunne selvfølgelig gå i gang med forskellige projekter, fordi der kan altid findes noget, der lige kan laves lidt om. Men du føler alligevel, at du er ret færdig med dit hus, og nu er du gået i gang med at finde ud af, om haven ikke skal igennem en stor forandring.

Vi kan give dig nogle gode råd til, hvordan din have kan blive frisket lidt op. Det er altid godt med boliginspiration, hvis ikke du selv føler dig vildt inspireret eller har en idé, som du virkelig brænder efter at få igennem i din have.

1. Har du en plan?
Hvis du virkelig gerne vil gøre mange ting i din have, og du har et stort areal at gøre det på, så er det en god idé først at lægge en plan for, hvad du egentlig ønsker at få lavet. Det kan godt være, at du har mere lyst til at være spontan og tage projekterne lidt som de kommer, og lige hvad der popper op i dine tanker.

Problemet med at gøre sådan, er at det herved godt kan komme til at se mere sjusket ud end indbydende, hvis der foregår mange forskellige ting i haven også selvom, at du har en relativ stor have. Derfor er det smartest evt. at lave en tegning af din have og herefter finde ud af, hvad du ønsker at have ude i din have og så lave en skitse af det. Her kan du så efterlade nogle spots til mere spontan brug.

 2. En bestemt stil?

Sommetider, så kan det være fornuftigt at køre med et bestemt tema ligesom, at man i et hjem ofte følger en form for boligindretningsstil, så det hele ikke bliver fuldstændig blandet. Nogle blander det, og det er selvfølgelig et helt individuelt valg, hvad man har det bedst med.

Det kan dog være sjovt at forsøge sig frem med en stil og så se, hvordan haven bare pludselig forvandler sig til noget helt andet, end det helt grønne almindelige område det var tidligere.

3. Budget

Det er selvfølgelig også meget afgørende, hvilket budget I har til sådan et haveprojekt. Hvis I har et stort budget, så kan I jo formå at lave mange forskellige sjove projekter, der kan gøre jeres have utrolig smuk. Det kan også sagtens klares på et lille projekt, men I kan selvfølgelig gøre meget mere ved haven, hvis I har et stort budget, fordi det giver mere plads til, at I kan lege med forskellige idéer.

4. Fejring!

Det er helt velfortjent at holde en sjov havefest, når jeres have er færdig, og det er jo perfekt, hvis I kan nå det i sommermånederne, så I alle kan være ude i det gode vejr og nyde haven rigtigt. Det er lidt sværere, når temperaturen begynder at falde, men det er stadig muligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *